Lannekullavägen 33

Lannekullavägen 33


Frillesås - Rågelund— Frillesås— Kungsbacka

Lannekullavägen 33Frillesås - Rågelund— Frillesås— Kungsbacka

Smart planerat och hemtrevligt boende på trygga och idylliska Lannekullavägen

Välkommen till Lannekullavägen 33 och detta mysiga hus på en spännande och kuperad tomt vid skogsbrynet mitt emellan Frillesås och Åsa. Ett charmigt och funktionellt hem om välplanerade 75 kvadratmeter. Här bor du naturnära, lugnt och otrafikerat på gångavstånd till täta kommunikationer, havspromenader och salta bad.

Huset erbjuder tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med en värmande öppen spis, ett kombinerat bad- och tvättrum och en källare med bra förvaringsmöjligheter. Stor välkomnande altan vid entrén med många soltimmar för häng med familj och vänner. Här finns även ytterligare förråd och parkeringsplats för flera bilar på den grusade uppfarten.

Ett perfekt renoverat och första boende för den lilla familjen. Men om man redan nu drömmer om ett större boende finns idag ett färdigt bygglov på fastigheten!

Varmt välkommen på visning till Lannekullavägen 33!


Boarea/biarea
75/12 kvm
Driftkostnad
39 980 kr/år
Tomtarea
1 193 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-24

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Lannekullavägen såldes av oss 2023-03-24. Se alla våra försäljningar i Frillesås samt även på Lannekullavägen.

Boka värdering
Cissi Tuorilin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad