Tenesdalsvägen 111 / Frillesås - Frillesås Kyrka / Frillesås / Kungsbacka

Slutpris
3 395 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
27 500 kr/år
Tomtarea
1.2 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Tenesdalsvägen såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Frillesås samt även på Tenesdalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frillesås - Frillesås Kyrka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Tenesdalsvägen 111 med välplanerade 119 kvm i ett plan (byggår 2000). Här får du ett naturnära och lugnt boende med en härlig atmosfär som gör det lätt att känna sig som hemma. Det första man möts av i huset är en inbjudande och öppen hall i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns det gott om plats för socialt umgänge. Till vänster finns det funktionella och trevliga köket som vid matplatsen bjuder på fönster mot naturen. Här finns även fina bänkskivor i ek och bra med förvaringsmöjligheter. I anslutning till köket finns groventrén och tvättrummet. Boendet inrymmer också tre sovrum och ett helkaklat badrum.
Här är det perfekta boendet för er som njuter av naturen på en både en rogivande fastighet med ett soligt sydvästläge för många soltimmar. Här finns även plats för gäster i gäststugan samt avslappnande och varma bastustunder med familj och vänner!
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.