Halmstadsvägen 25

Halmstadsvägen 25

Slutpris

2 325 000 kr


Genevad— Laholm

Halmstadsvägen 25


Slutpris
2 325 000 kr

Genevad— Laholm

Zells Lanthandel i Genevad

Den gamla lanthandeln med boningshus i Genevad har efter flera generationer i samma familj landat hos ett ungt kreativt par som har börjat återskapa denna pärlan till sin rätta glans. Lanthandeln sägs vara från 1800 talet med boningshus som byggdes till på tidigt 1900 tal. Här finns flera tidstypiska detaljer och nu är det dags för nya äventyr för ägarna som gärna vill lämna över jobbet att fortsätta förädlingen av detta fantastiska hus! Invändigt bjuds vi på detaljer som kakelugnar, höga listverk, såpskurat plankgolv, pappspända innertak, punchveranda, handsnickrade elementskydd och fönsterbänkar men framförallt en väldigt hemtrevlig och mysig känsla - här kan man verkligen "hitta hem". Huset har en putsad fasad, ett vackert plåttak och med vissa munblåsta fönster bevarade - detaljer vi älskar! Här finns som sagt gott om potential kvar, dels den gamla lanthandeln som idag används som förråd men vi tänker oss att någon med egen verksamhet eller hobby som tar plats skulle älska detta utrymmet. Med fikastuga, garage, äldre hönshus och stor trädgård på ca 2800 finns fler drömmar att förverkliga. Huset har utrymme för den stora familjen eller för dig som vill kunna inreda både hemmakontor, hobbyrum och gästrum. Genevad ligger bara ca 10 minuter från Hallarna i Halmstad och på samma tidsavstånd når ni Laholm.

Trädgården är en berättelse för sig och här känns det som man upptäcker något nytt varje gång man går omkring och njuter av allt det gröna som bäddar in trädgården. Trädgårdsland, örtgård, körsbär-, äppel- och plommonträd samt de fantastiska perennrabatterna där man kan njuta av blommor hela sommaren. Anmäl ditt intresse redan idag så får ni själva komma och upptäcka!

Varmt välkomna på visning! Med vänliga hälsningar Sara Johansson 073-507 40 41 Mäklarhuset


Boarea/biarea
165/131 kvm
Driftkostnad
58 909 kr/år
Tomtarea
2 796 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-24

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Halmstadsvägen såldes av oss 2023-08-24. Se alla våra försäljningar i Genevad samt även på Halmstadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.