Lilla Getinge 341 / Getinge / Halmstad

Slutpris
2 225 000 kr
Referensnummer
155 227
Boarea/biarea
147/13 kvm
Driftkostnad
34 251 kr/år
Tomtarea
2 954 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med delvis källare
Såld
2014-08-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Lilla Getinge 341 såldes av oss 2014-08-20. Se alla våra försäljningar i Getinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Getinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett naturskönt läge i utkanten av Getinge finner vi denna pärla med utsikt över slätterna. Ett boende för dig som önskar ett lugnt fritt läge men ändå vill vara nära service och kommunikation.

Vi förmedlar här ett riktigt charmigt boende från början till slut. Här erbjuds bl.a. ett lantligt och mysigt kök med fint ljusflöde, skafferi, täljstenskamin och dubbeldörrar ut mot slätten och fin utsikt. Renoverade och fina ytskikt i vardagsrum, allrum, sovrum, badrum och wc.

Möjlighet finns att driva en liten gårdsbutik i uthuset vilket nuvarande ägare gör, alternativt använda det som garage eller verkstad, valet är ert. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.