Johanna Knutsson, ansvarig mäklare i Falkenberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Glommen—

Falkenberg
Glommen— Falkenberg


Förberedd försäljning

Glommen— Falkenberg


Referensnummer
588 089
Boarea
129 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Falkenberg

Kontakta Johanna för mer information kring .

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området
Glommen   i falkenberg

Glommen

Det populära fiskesamhället vid den halländska kusten ligger både Glommabor, Falkenbergare och "utsocknes" varmt om hjärtat!


01
Fördelar med området
Parker/Grönområden Tryggt Sport och friluftsliv Hundvänligt Ridning Fiske Restauranger Lätt att parkera bilen Cykelbanor Bussar Landsbygd Badstrand Barnvänligt Båthamn Båtliv

02
Familjära Glommen

I Glommen finns både förskola och F-6 skolan Långavekaskolan. Skolan har nyligen genomgått en större renovering och nu möts eleverna av ljusa och fräscha lokaler som inspirerar till lek, lärande och umgänge. I samband med renoveringen fick skolan också en riktig matsal. Här finns även vårdcentral och bra kommunikationer till bl.a. Falkenbergs centrum. Föreningslivet är starkt med både fotbollsföreningen Glommens IF, båtklubb, innebandyförening, hembygdsförening och mycket mer.
Kika in på www.glommen.se för aktuella händelser och evenemang. Förbi Glommen går också Kattegattleden, en europeisk cykelled som bjuder på många fina smultronställen.


03
Ett levande samhälle

I den lilla fiskeorten är engagemanget stort bland lokalbefolkningen. Här finns en stark samhällsförening, ett rikt föreningsliv och mängder av evenemang som verkligen sätter krydda på tillvaron. Med det populära evenemanget Ljusfesten så lyser invånarnas engagemang också igenom i t.e.x frivillig instatsperson.
Det är Räddningstjänsten i väst som utbildat ett antal frivilliga glommabor i första hjälpen, och skulle larmcentralen få ett larm får dessa frivilliga ett sms om vad som inträffat och befinner de sig nära händelsen kan de i så fall ta sig dit snabbt. Här finns även lite små butiker tex som Annies Stuga som är en heminredningsbutik och Handlarn som är en närbutik.


04
Naturnära

Glommen ligger precis på tröskeln till Kattegatt och har under flera sekel varit ett klassiskt fiskesamhälle. Än idag använder några båtar Glommens hamn som hemmahamn även om det är fler besökande båtar som befinner sig här under sommaren. I söder gränsar Glommen till Morups tånge naturreservat där Morups tånge fyr ståtligt står 26,7 meter över havet och framförallt fågellivet är otroligt känt i ornitologiska kretsar. Glommens norra strand är fin att bada vid och ytterligare norrut finns ännu fler badmöjligheter i Sandkärr och Rosendal.


05
Mat och kultur

I området runt Glommen ligger flera omtyckta gårdsbutiker. Hule musteri är kända för sin äppelmust och Gårdsbutik Thuressons för sitt kött av riktigt bra kvalitet! Och i Glommens samhälle ligger en pizzeria och även en mataffär.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Johanna!

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.