Hans Arons väg 19 / Glommen / Falkenberg

Välskött fritidshus med gäststuga och stor tomt!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
68 kvm
Driftkostnad
25 132 kr/år
Totalareal
1 218 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hans Arons Väg såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Glommen samt även på Hans Arons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Glommen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på återvändsgata ligger denna välskötta fritidshusdröm! Ett riktigt smultronställe med en trädgård som bland annat innehåller björnbär, rabarber, vinbär, plommon, körsbär, krusbär och vackra träd och växter! En välskött och välplanerad trädgård med gott om mysiga små uteplatser runt omkring vilket gör att det alltid finns en uteplats i solen! Invändigt är fritidshuset välskött med tre sovrum, vardagsrum med öppen spis med insats, duschrum, gästtoalett samt ljust kök. På tomten finns även en gäststuga innehållande badrum, kök och sovrum samt en isolerad friggebod. Välkomna på visning till en sommarpärla med närheten till havet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration