Hans Arons väg 19 / Glommen / Falkenberg

Välskött fritidshus med gäststuga och stor tomt!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
68 kvm
Driftkostnad
25 132 kr/år
Tomtarea
1 218 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hans Arons Väg såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Glommen samt även på Hans Arons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Glommen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på återvändsgata ligger denna välskötta fritidshusdröm! Ett riktigt smultronställe med en trädgård som bland annat innehåller björnbär, rabarber, vinbär, plommon, körsbär, krusbär och vackra träd och växter! En välskött och välplanerad trädgård med gott om mysiga små uteplatser runt omkring vilket gör att det alltid finns en uteplats i solen! Invändigt är fritidshuset välskött med tre sovrum, vardagsrum med öppen spis med insats, duschrum, gästtoalett samt ljust kök. På tomten finns även en gäststuga innehållande badrum, kök och sovrum samt en isolerad friggebod. Välkomna på visning till en sommarpärla med närheten till havet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Glommen

Det populära fiskesamhället vid den halländska kusten ligger både Glommabor, Falkenbergare och "utsocknes" varmt om hjärtat!

Familjära Glommen

I Glommen finns både förskola och F-5 skolan Långavekaskolan där det i skrivande stund byggs en ny idrottshall. Här finns även vårdcentral och bra kommunikationer till bl.a. Falkenbergs centrum. Föreningslivet är starkt med både fotbollsföreningen Glommens IF, båtklubb, innebandyförening, hembygdsförening och mycket mer. Kika in på www.glommen.se för aktuella händelser och evenemang. Förbi Glommen går också Kattegattleden, en europeisk cykelled som bjuder på många fina smultronställen.

Ett levande samhälle

I den lilla fiskeorten är engagemanget stort bland lokalbefolkningen. Här finns en stark samhällsförening, ett rikt föreningsliv och mängder av evenemang som verkligen sätter krydda på tillvaron. Utöver populära evenemang som Kräftfestivalen och Ljusfesten så lyser invånarnas engagemang också igenom i t.e.x frivillig instatsperson. Det är Räddningstjänsten i väst som utbildat ett antal frivilliga glommabor i första hjälpen, och skulle larmcentralen få ett larm får dessa frivilliga ett sms om vad som inträffat och befinner de sig nära händelsen kan de i så fall ta sig dit snabbt.

Naturnära

Glommen ligger precis på tröskeln till Kattegatt och har under flera sekel varit ett klassiskt fiskesamhälle. Än idag använder några båtar Glommens hamn som hemmahamn även om det är fler besökande båtar som befinner sig här under sommaren. I söder gränsar Glommen till Morups tånge naturreservat där Morups tånge fyr ståtligt står 26,7 meter över havet och framförallt fågellivet är otroligt känt i ornitologiska kretsar. Glommens norra strand är fin att bada vid och ytterligare norrut finns ännu fler badmöjligheter i Sandkärr och Rosendal.

Mat och kultur

I området runt Glommen ligger flera omtyckta gårdsbutiker. Hule musteri är kända för sin äppelmust och i Glommens samhälle ligger både en säsongsöppen pizzeria och populära Glommens fiskekrog med en helt magnifik utsikt över havet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.