Lia Nils Väg 7e

Lia Nils Väg 7e

Slutpris

1 900 000 kr


Glommen— Falkenberg

Lia Nils Väg 7e


Slutpris
1 900 000 kr

Glommen— Falkenberg

Nybyggt med närhet till havet!

I populära Glommen växer ett nytt område fram norr om det charmiga lilla fiskesamhället där yrkesfiskare och glada amatörfiskare sedan urminnes tider dragit upp sin fångst. Glommen är ett levande samhälle med mataffär, idrottshall, förskola, Långavekaskolan (F-6), vårdcentral och omtyckta Glommens fiskekrog. Bostaden stod färdig 2022 och förutom att den är i absolut toppskick har man också hörnläge med stor tillhörande gräsmatta. På altanen som nås från vardagsrummet kan man njuta av solen från lunch till kväll. Invändigt är lägenheten ljus med snyggt Marbodalkök med öppen planlösning mot vardagsrummet, två helkaklade badrum, kontor, sovrum och separat tvättstuga. En numrerad parkeringsplats och förråd tillhör lägenheten och ligger i anslutning till entrén. Snabbt tillträde för den som önskar! Varmt välkomna!


Boarea
89.6 kvm
Avgift
4 679 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-01

Mäklarhuset Falkenberg

Denna lägenhet på Lia Nils Väg såldes av oss 2023-09-01. Se alla våra försäljningar i Glommen samt även på Lia Nils Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.