Gröningavägen 3 / Gullbrandstorp / Halmstad

Slutpris
3 825 000 kr
Referensnummer
32 524
Boarea
164 kvm
Driftkostnad
26 290 kr/år
Tomtarea
769 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-10-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Gröningavägen 3 såldes av oss 2014-10-06. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullbrandstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi älskar Gröningavägen 3! Ett stort Modulenthus om 164 kvm byggt 2008 med alla ingredienser för ett långvarigt trivsamt boende. Två läckra badrum, stor tvättstuga, öppen planlösning, braskamin, stort garage och förråd, trädgård och terrass i söder-/västerläge, hörntomt, återvändsgata och en mycket låg driftkostnad. Allt packeterat i en modernt tilltalande stil.

För er som drömmer om ett nytt hus. Här slipper ni gå igenom hela byggprocessen som är både tidskrävande och krånglig. Ni slipper även de ofta överraskande kringkostnaderna såsom pantbrev (70 515 kr), garage, trädgård, stensättningar mm. Dessutom ligger huset i ett redan etablerat område där ni inte behöver vänta i åratal innan gräsmattor, häckar etc. sätter sig och blir ett trivsamt villaområde.

Inom ett par månader kan detta vara ert nya drömhus. Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.