Norra vägen 20 / Centrum/Norr / Halmstad

Slutpris
1 315 000 kr
Referensnummer
116 544
Boarea
76 kvm
Avgift
3 420 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra vägen 20 såldes av oss 2014-09-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stabil och välskött förening med låga avgifter (ej någon höjning senaste 10 åren) samt ett centralt och mycket attraktivt läge!

En väldisponerad trerummare med inglasad balkong (eftermiddagssol) och utsikt mot Galgberget, förmiddagssolen och morgonkaffet avnjuter vi på loftången där möjligheten finns till ytterliggare en uteplats. En fräsch lägenhet med bra förvaring i stora skjutgarderober och ytterligare extra förvaring i anslutning till balkongen. Enbart ett stenkast bort erbjuds även trivsam natur med fina promenadstråk. Till lägenheten följer en reprationsfond om 11 563 kr. Hiss finns, välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.