Västervall, Rosgatan 14 / Östra Stranden / Halmstad

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
169 651
Boarea/biarea
38/12 kvm
Tomtarea
300 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-09-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Västervall, Rosgatan 14 såldes av oss 2014-09-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Stranden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi välkomnar er till ett detta väl omhändertagna fritidshus där nuvarande ägarna inte lämnat något åt slumpen. Här erbjuds en fin helhet med bl.a. snygga stensättningar, soligt altandäck och en inbjudande lummig trädgård. Stugan tillsammans med friggeboden är i dagsläget utrustad med 9 stycken bäddar. Lägg därtill att badrummet med fördel är förlagt med tillgänglighet från utsidan så att även boende från gäststugan kan använda denna utan att störa övriga.

Vi ger ägarna mycket väl godkänt så tveka inte att anmäla er på visning om ni söker ett välskött fritidsboende på Västervall. OBS Friköpt Andel. Merparten av bohaget ingår i köpet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.