Södra vägen 17 / Söderkaj / Halmstad

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
204 282
Boarea
72.8 kvm
Avgift
4 205 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Aron Skantz Väg såldes av oss 2014-11-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Aron Skantz Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkaj är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi älskar Söderkaj som imponerar med sin mysiga marina atmosfär på perfekt avstånd från citypulsen. Området växer och erbjuder restaurang, brygga, båtplatser, boulebana och härliga promenadstråk.

Här förmedlar vi en större tvårummare om 73 kvm med stora ljusa rum och hela lägenheten har en modernt tilltalande stil. Vardagsrum och kök ligger med en lagom öppen planlösning och har stora fönster i söderläge vilket innebär rikligt ljusinsläpp. En fin balkong med trätrall nås från vardagsrummet och vetter också mot söder. Lägenhetens generösa ytor bidrar till goda förvaringsmöjligheter med både klädkammare och garderober.

Välkomna till en riktig pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.