Ängsgårdsvägen 187

Ängsgårdsvägen 187

Slutpris

2 450 000 kr


Vallås— Halmstad

Ängsgårdsvägen 187


Slutpris
2 450 000 kr

Vallås— Halmstad

Bästa läget på Ängsgård!!

Nu kan vi presentera ett av områdets bästa lägen i ytterkant av Ängsgård med anslutning och utsikt mot grönområde. På husets framsida njuter man av morgonsolen på den stensatta uteplatsen och baksidan erbjuder både trädgård, altandäck och inglasat uterum eftermiddag/kvällssol. Läget är lugnt och helt insynsskyddat. Huset mäter 127 kvm och fördelas över 3 sovrum (som enkelt kan bli 4-5 sovrum), vardagsrum, kombinerad tvättstuga/groventré, gästtoalett, helkaklat badrum, allrum och ljust kök. Området är lugnt och barnvänligt där barnen kan springa fritt och leka utan att man behöver oroa sig för vägar och trafik. Här är det nära till grönområden, lekplats, skola och Vallås centrum med ICA, bibliotek, pizzeria, tandvård, vårdcentral mm.

Varmt välkomna till Ängsgårdsvägen 187!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
29 469 kr/år
Tomtarea
336 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-07-02

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Ängsgårdsvägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ängsgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.