Ågarp Västergård 242

Ågarp Västergård 242

Slutpris

5 175 000 kr


Ågarp— Halmstad

Ågarp Västergård 242


Slutpris
5 175 000 kr

Ågarp— Halmstad

Vem drömmer inte om en lantlig idyll? Vi kan nu erbjuda en högklassig villa byggd 2006 i en vacker tidlös stil med handslagen tegel, dubbelfalsad bandtäckt plåt mm. Invändigt mäter huset rymliga 219 kvm och bjuder på en boendemiljö som får sinnena att njuta. Exklusiva materialval såsom ek, marmor och koppar finner vi runt om i huset. Trots storleken så erbjuds en låg driftkostnad via luft/vattenvärmepump och vattenburen golvvärme. Läg därtill flera härliga uteplatser där man kan välja sol, skugga, vindstilla eller förtrollande utsikt.

Två ekonomibyggnader varav en är i kanonskick med två garage, verkstad, pannrum, badrum och inredd vind. Perfekt som bra förvaringsutrymme, gästrum, tonårsbostad, gårdsbutik eller annan verksamhet. Byggt i en vacker korsvirkesstil med anor från 1800-tal.

Läget är unikt och bjuder på en atmosfär som är svår att beskriva. Man måste uppleva det på plats. Lantlighet med vacker vy över landskapet kombineras med en förvånansvärt snabb väg (7 km, ca 6-8 min) in till centrala Halmstad. Fogdegatan upp, över Galgberget, förbi Vapnö och sen Ågarp. På vägen har du en natur som får dig att koppla av och drömma dig bort. Perfekt efter en lång arbetsdag.

Detta är ett läge många drömmer om. Våra intryck kan bara beskrivas med fyra ord. Här vill jag bo!


Referensnummer
102 750
Boarea/biarea
219/179 kvm
Driftkostnad
32 761 kr/år
Tomtarea
4 091 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-09-25

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Ågarp Västergård 242 såldes av oss 2014-09-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.