Älesvägen 14 D / Vallås / Halmstad

Gavellägenhet på Vallås om fyra rum och kök!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
6 253 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Älesvägen såldes av oss 2019-03-30. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Älesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi presentera en ljus och fin gavellägenhet med balkong i söderläge. Lägenheten har genomgående parkettgolv, fräscha ytskikt och ett renoverat kök från 2016. I övrigt erbjuds egen kombimaskin i badrummet och en rymlig hall med bra klädkammare. Ett lätt och smidigt boende med bl.a. egen parkeringsplats vilken ingår i månadshyran samt närhet till skola, dagis, service och kommunikation.

Bo Klok på Vallås var den första Bo Klok föreningen i Halmstad och byggdes 2001. På grund av dess popularitet har flertalet föreningar därefter byggts runt om i Halmstad vilket vittnar om ett mycket attraktivt koncept och lyckat samarbete mellan Skanska och IKEA. På Älesvägen är mysfaktorn hög och det är nästan som att stiga in i en sörgårdsidyll även om husen här är gula och inte röda. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud TV-kanaler, renhållning och parkeringsplats.

Välkommen att boka din visningstid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration