Älesvägen 6d / Vallås / Halmstad

Gavellägenhet på Vallås om tre rum och kök!

Slutpris
1 275 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
6 253 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Älesvägen såldes av oss 2020-02-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Älesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi presentera en ljus och fin gavellägenhet med balkong i söderläge. Lägenheten har genomgående parkettgolv, fräscha ytskikt och ett renoverat kök från 2017. I övrigt erbjuds både tvättmaskin och torktumlare i det uppdaterade badrummet, en rymlig hall med bra klädkammare samt två sovrum som enkelt kan bli tre. Ett lätt och smidigt boende med bl.a. egen parkeringsplats vilken ingår i månadsavgiften samt närhet till skola, dagis, service och kommunikation.

Bo Klok på Vallås byggdes 2001. På Älesvägen är mysfaktorn hög och det är nästan som att stiga in i en sörgårdsidyll även om husen här är gula och inte röda. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud TV-kanaler, renhållning och parkeringsplats.

Välkommen att boka din visningstid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.