Sök Meny
Såld

Halmstad - Söder / Andrégatan 7

ENFAMILJARE ALT. MINDRE HYRESFASTIGHET

Här erbjuds en perfekt fastighet för dig som söker ett stort enfamiljs-boende eller en fastighet med flera uthyrningsbara lägenheter. Huset nyttjas idag som enfamiljsbostad men har tidigare varit fördelat på tre lägenheter, två på entréplan och en på ovanplan.

En välbyggd fastighet om två fulla plan med stomme av massiv stående plank samt källare med bra förvaringsytor. Fastigheten har ägts av en och samma familj sedan 40-talet och är väl omhändertaget med bl.a. renoverad el, nya fönster, nytt tak, ny värmekälla (fjärrvärme) och nytt badrum etc. Lägg därtill charmen som huset har med sina slipade och behandlade plankgolv samt det ljusa och fina vardagsrummet (entréplan) respektive allrummet (ovanplan).

Tomten är för området söder väl tilltagen med 710 kvm och har med sina två olika altandäck uteplatser som kan erbjuda både sol och lite svalka. Fiber är även indraget (Halmstads stadsnät).

PS! För den som önskar att uppdatera utseendet på fasaden går det ofta bra att måla direkt på eternitfasader.

/Henrik & Tommy

Sponsrade länkar
Halmstad / Söder
Andrégatan 7
Slutpris: 4 200 000 kr
Boarea/biarea: 165/73 kvm
Driftkostnad: 37 872 kr/år
Tomtarea: 710,5 kvm
Totalareal: 710.5 kvm
Rum: 7 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-01-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Andrégatan