Bergsgatan 7 / Centrum / Halmstad

Slutpris
1 575 000 kr
Referensnummer
149 825
Boarea
67.5 kvm
Avgift
2 741 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsgatan 7 såldes av oss 2014-09-19. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi får nu möjligheten att förmedla denna exklusiva trerummare i mycket gott skick där både kök och badrum är renoverat. Köket bjuder på fina detaljer såsom dubbla vinkylar, induktionsplattor, spisfläkt från Smeg, kyl & frys med is- och vattenmaskin, infällda spotlights mm. Badrummet renoverades 2010 i en modernat tilltalande stil, bl.a stor dusch.

Låg månadsavgift om 2 741 kr som tillhör en av Halmstads absolut lägsta. Belägen vid foten av Galgberget innebär direkt närhet till både citypuls som naturens lugn. Lägenheten ligger en trappa upp och har nyare 3-glas isolerfönster. Därmed störs man inte av insyn eller trafik. På föreningens innergård finns en stensatt uteplats som gjord för mysiga sommarkvällar med grill & lek, eller varför inte packa fikakorgen och knalla upp för Galgberget där ni kan njuta av Halmstads vackraste utsikt!

Vi önskar er varmt välkomna till Brf Björken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.