Bissmarksgatan 5 / Centrum / Halmstad

VACKRA DETALJER OCH HÄRLIG RYMD

Slutpris
1 940 000 kr
Referensnummer
130 877
Boarea
120 kvm
Avgift
4 180 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bissmarksgatan 5 såldes av oss 2014-10-03. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vackra detaljer och härlig rymd. Vi kan nu erbjuda en större fyrarummare (två toaletter, tre sovrum) på våning 1 i bra skick med ett centralt men samtidigt lugnt läge. Intill Gunillaparken finner vi Bissmarksgatan 5, byggt 1939, med bevarade detaljer såsom fungerande öppen spis, stavparkettgolv i fiskbensmönster, generös takhöjd, snickar-byggda garderober etc.

Det som slår en är en mysig interiör med fantastiska umgängesytor. Stora plus är också den välskötta föreningen med låg månadsavgift om 4180 kr, samt den gemensamma takterrassen där man kan sola, grilla och vistas under varma sommardagar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.