Entrévägen 15 / Söndrum/Jutarum / Halmstad

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
91.5 kvm
Avgift
5 606 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
2-plan flerbostadshus
Såld
2014-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Entrévägen såldes av oss 2014-12-19. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Entrévägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum/Jutarum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Husdrömmar gör att vi får förtroendet att förmedla denna mycket trevliga bostadsrätt i Söndrum/Jutarum. Ursprungligen en fyrarummare som är omgjord till en stor och luftig trea om 91,5 kvm. Enkelt att återställa om man önskar ett tredje sovrum! Belägen med ett av områdets mest insynsskyddade läge, nämligen i ytterkant mot sydväst, granne med trädgård, buskar och träd. Härlig balkong (får glasas in) som rymmer loungemöbler, grill mm.

En mycket trivsam och välvårdad förening som värnar om de boendes trevnad. Här finns sopstation, cykelrum, tryckluftsskåp, grovtvättstuga, lediga p-platser, boulebana mm. Läget är idylliskt med en kort promenad till hav & strand, natur och Prins Bertils stig. Även nära busshållplats, Söndrums centrum med ICA, bibliotek mm.

Detta kallar vi på Mäklarhuset livskvalitet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.