Esaias Thoréns gata 3 / Centrum/Nissastrand / Halmstad

Slutpris
1 695 000 kr
Referensnummer
128 411
Boarea
61 kvm
Avgift
3 241 kr/mån
Driftkostnad
380 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Esaias Thoréns gata 3 såldes av oss 2014-05-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset erbjuder här en mycket attraktiv tvåa om 61 kvm med en låg månadsavgift på 3 241 kr inkl. bredband, tv, telefoni, värme och vatten. Stilfullt kök med släta vita luckor och kvalitativa kapitalvaror, rymligt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, stor hall med många garderober, större balkong med klinkergolv och ett soligt sydvästläge etc.

Ett ypperligt läge för er som värdesätter en låg boendekostnad i kombination med en mycket läcker och tilltalande interiör. Välkomna till Brf Bron vid Nissan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.