Frennarps bygata 79

Frennarps bygata 79

Slutpris

4 500 000 kr


Frennarp— Halmstad

Frennarps bygata 79


Slutpris
4 500 000 kr

Frennarp— Halmstad

Välvårdat parhus på idylliska Frennarps Bygata!

År 1977-1978 uppförde Skånska Cementgjuteriet 160 st småhus på Frennarps Bygata. Områdets utformning var resultatet av en tävling anordnad av Halmstad kommun med ambitionen om att åstadkomma en god bostadsmiljö. I detta vinnande förslag har bebyggelsen samlats i en krans där förebilden är den gamla klassiska "bygatan" - en enda gågata med hus på båda sidor. Lugnt, tryggt med säker lekplats och skolväg. I anslutning ett stort grönområde med lekfält, bollplaner och promenadvägar. Än idag stoltserar Frennarps Bygata som ett vinnande bostadsområde där lugnet råder och barnen springer fritt och leker.

Nu har vi har nöjet att förmedla nr 79 där nuvarande ägare trivts i hela 41 å och har tagit hand om huset på bästa sätt, allt är prydligt och välskött. Planlösningen är omgjord och optimerad för att få stora sociala ytor och praktiska sovrum med tillhörande förvaringsutrymmen. Genomgående ljus och hemtrevlig boendemiljö med kök, vardagsrum (braskamin), badrum och entré på första plan och tre sovrum, två klädkammare och stort badrum med tvättstuga på övre plan. Utvändigt väntar en skyddad och trivsam trädgård med soldäck och en inglasad altan.

Intill finns även åtkomst till garage och förråd, vilket är ett stort plus då ca hälften av husen i området inte har denna lyx! Att ha baksidan/trädgården kopplad till förråd/garage vilket innebär en smidig access och ett bredare användningsområde. En stor bonus är också att det ovan garage och förråd finns möjlighet till ett "extrarum" eller extra förvaringsyta. Precis som vinden på huset, vilket flertalet grannar har inrett till extra boyta.

Helt enkelt ett toppenhus som nu väntar på nya ägare. Varmt välkomna till härliga Frennarps Bygata 79!


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
45 702 kr/år
Tomtarea
241.2 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-10

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Frennarps bygata såldes av oss 2022-06-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Frennarps bygata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.