Gräsvägen 20 / Söndrum / Halmstad

Slutpris
3 025 000 kr
Referensnummer
165 912
Boarea
104 kvm
Driftkostnad
26 823 kr/år
Tomtarea
530 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Gräsvägen 20 såldes av oss 2014-05-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset presenterar ett renoverat och mycket välskött 1-planshus med många godbitar. Vad sägs om nyare putsad fasad, nytt tak, 3-glasfönster, bergvärme, 3 st uteplatser varav ett stort uterum (35 kvm) med braskamin, garage med fjärrstyrd port etc. Husets 104 kvm känns betydligt större under sommarhalvåret då uterummet adderar 35 kvm extra. Invändigt finner vi 3 st sovrum, kaklat badrum, gästwc, fint kök samt ett rymligt vardagsrum.

Detta är huset för er som uppskattar ett lättskött och praktiskt boende med extra låga driftkostnader då huset har en stomme i lättbetong, isolerglasfönster samt bergvärme!

Vi ses på Gräsvägen 20!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.