Hambovägen 3 A / Söndrum / Halmstad

Slutpris
1 120 000 kr
Referensnummer
111 305
Boarea
75.7 kvm
Avgift
6 603 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hambovägen 3 A såldes av oss 2014-06-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset bjuder in er till ett av Hambovägens bästa läge! På pappret en fyrarummare men omgjord till en rymligare trea. Ett riktigt bra markplansläge med insynsskyddad uteplats i rakt söderläge. Interiören är välvårdad och bjuder på en nykänsla. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin & torktumlare, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och en klädkammare.

Med egen ingång i markplan blir känslan mer av hus än lägenhet. Trivselfaktorn är hög och området ger en idyllisk känsla. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.