Hambovägen 3D / Söndrum / Halmstad

Slutpris
755 000 kr
Referensnummer
32 853
Boarea
75.7 kvm
Avgift
6 603 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hambovägen såldes av oss 2014-11-11. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hambovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi kan nu erbjuda en ljus och ytterst välvårdad fyrarummare i Brf BoKlok Söndrum. Ett samarbete mellan Ikea och Skanska har lett fram till yteffektiva lägenheten med öppna planlösningar, stora fönster och generös takhöjd. Just denna lägenheten har ett av områdets främsta läge med majoriteten av fönster och balkong i rakt söderläge. Detta gör boendemiljön extra trivsam för den som älskar sol.

Lägenheten har ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin & torktumlare, kök med luckor i björk, tre stycken sovrum, och klädkammare. Detta är lägenheten för er som vill bo i en ny & fräsch bostad med närhet till natur, stormarknad, apotek, vårdcentral, kommunikationer

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.