Hannelundsvägen 8 / Skedala / Halmstad

Charmig 30-talare med stor tomt och ett lantligt läge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
110/38 kvm
Driftkostnad
42 842 kr/år
Totalareal
1 600 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Hannelundsvägen såldes av oss 2018-09-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hannelundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skedala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor tomt strax innan Skedala kan vi nu presentera denna charmigt gula villa med vita knutar på Hannelundsvägen 8. Huset har tillhört samma familj sedan byggnation på 30-talet och nuvarande ägare har bott här sedan1973. Intrycken vittnar om husets trivsamhet med dess stora utvändiga ytor, rymliga garage, lantliga läge med närhet till Halmstad centrum (ca 7 km) mm. Invändigt väntar en något daterad boendemiljö men ack så välbevarad. Huset är fördelat över rymligt kök, två sällskapsrum i fil, två badrum, två sovrum och ett allrum som kan bli ett tredje sovrum. Praktisk biyta i källarplan med förråd, tvättstuga, pannrum etc.

Detta är huset för er som vill sätta er egen prägel och föredrar ett lantligt läge inte alltför långt ifrån city.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration