Hemmansvägen 14 / Öster/Högskolan / Halmstad

Slutpris
1 000 000 kr
Referensnummer
150 193
Boarea
59.5 kvm
Avgift
2 781 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hemmansvägen 14 såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster/Högskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna fräscha tvårummare med gavelläge högst upp i fastigheten och en balkong på bästa solläge. Ett läge som framförallt tilltalar den som vill vara lite mer ostörd.

Renoverad av fackman med bl.a. ny 3-stavs ekparkett samt nya ytskikt på väggarna. Ett uppfräschat kök med bra arbetsytor och förvaring. Lägenheten är dessutom utrustad med behaglig golvvärme i hela lägenheten. Närhet till högskolan, kommunikation och service. Trivsam HSB-förening med god ekonomi.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.