Kardvägen 5

Kardvägen 5

Slutpris

4 100 000 kr


Frennarp— Halmstad

Kardvägen 5


Slutpris
4 100 000 kr

Frennarp— Halmstad

Energisnål familjevilla på utmärkt läge

I detta barnvänliga kvarter på Frennarp kan vi nu erbjuda en 1,5-plansvilla om totalt cirka 239 kvm med dubbelgarage på Kardvägen 5.

Huset ligger på lugn återvändsgata och har grönskande allmänning som närmsta granne på baksidan med fantastisk fin vy över Slottsmöllebron. På några få minuter nås fina promenadstråk längs med Nissans åkant och trivsam natur. De mindre familjemedlemmarna uppskattar säkert att man kan cykla till skolan på 4 minuter blankt och det tar inte många minuter in till city heller för den delen. Dessutom både utmärkta bussförbindelser och cykelbana hela vägen in till stan.
Kombinationen av närhet till det mesta i lugna kvarter gör att Frennarp är mycket omtyckt av barnfamiljer som uppskattar att ha barnomsorg, skolor samt mataffär på bekvämt avstånd vilket gör vardagen lite lättare!

Ägarna har ritat huset själva och bott här sedan det byggdes 1979 så man har verkligen trivts genom årens lopp. Invändigt väntar en klassisk planlösning på entréplanet med vardagsrum, kök, två sovrum, badrum plus tvättstuga. Från tvättstugan via en sluss nås det stora dubbelgaraget som i sin förlängning rymmer klädkammare, verkstad och flertalet förråd - ytterst smart och praktiskt! En trappa upp ytterligare två sovrum (kan utökas till tre) varav ett har balkong samt stort badrum med bastu. Helt insynsskyddad trädgård där fina gräsytor blandas med rabatter och ett växthus som kan förse familjen med grönsaker och bär. Det inglasade uterummet ser till att man kan njuta från tidig vår till sen höst och läget är en blandning av söder och väster vilket betyder att eftermiddags och kvällssolen är en trogen följeslagare. Utmärkta ytor för både studsmatta och fotbollsmål, bättre kan det knappast bli för barnen!

Vattenburet värmesystem med värmepump (luft/vatten) och mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning borgar för låga driftkostnader, viktig att tänka på i dessa tider! Se även husets klassifiering i energideklarationen med betyg "B" vilket är det näst högsta betyget!

På Kardvägen 5 finns alla möjligheter att skapa sin egen husdröm efter tycke och smak-vi ses på visningen!


Boarea/biarea
169/70 kvm
Driftkostnad
37 833 kr/år
Tomtarea
810 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-12-13

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Kardvägen såldes av oss 2022-12-13. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kardvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.