Karl XI:s väg 27 / Centrum / Halmstad

En äkta pärla mitt i centrala Halmstad

Slutpris
1 625 000 kr
Referensnummer
167 834
Boarea
68.5 kvm
Avgift
2 953 kr/mån
Driftkostnad
330 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl XI:s väg 27 såldes av oss 2014-06-06. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi tycker detta är en av Halmstads mest attraktiva trerummare med tanke på skick, pris och läge. En totalrenoverad (2010) interiör i modern stil i kombination med charmiga inslag från 50-/60-tal bidrar till en högst trivsam boendemiljö. Bostadsrätten har nytt kök, nytt badrum, nymålade/tapetserade väggar & tak, nya golv, slipat och oljat stavparkettgolv i fiskbensmönster och en stor inglasad balkong i sydvästläge.

Dessutom ligger den i en mycket välskött förening med god ekonomi. Den låga avgiften om 2 953 kr/mån har inte höjts på många år och så kommer det troligen förbli. Föreningen har satt in nya isolerglasfönster, nya ytterdörrar, renoverat taket, bytt vattenledningar mm. Inga stora renoveringar finns planerade.

Detta är en äkta pärla mitt i centrala Halmstad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.