Karlsrovägen 40 / Väster / Halmstad

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
140/68 kvm
Driftkostnad
39 213 kr/år
Tomtarea
943 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Karlsrovägen såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karlsrovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyresfastighet med två lägenheter om vardera ca 70 kvm fördelat på tre rum och kök. Jämte huset finns även en stor garagebyggnad om ca 57 kvm med garage och två förråd. Lägenheten på övre plan hyrs idag ut för 5075 kr/mån men är uppsagd och ledig from 1/4 och lägenheten på entréplan är redan ledig. Garaget är också ledigt för köparen att nyttja eller hyra ut.

Huset är byggt på tidigt 1900-tal i tysk stil. Huset skiljer sig ifrån mängden och erbjuder flera charmiga detaljer såsom öppen spis, stavparkettgolv i fiskbensmönster etc. Fastigheten är i gott skick och nära totalrenoverades 1996 med nya el- & v/a-stammar, fönster, badrum, kök mm. Det som är kvar att göra är att ev. byta uppvärmningssystem (betalar av sig på 3 år).

En klockren fastighet att äga och utveckla som hyresenhet eller att bo i själv och få en ovärderlig intäkt varje månad ifrån den andra lägenheten. Kan man bo billigare?

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.