Klara Johansons gata 7 / Centrum/Nissastrand / Halmstad

Slutpris
1 790 000 kr
Referensnummer
117 909
Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 975 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klara Johansons gata 7 såldes av oss 2014-05-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset förmedlar här en genomgående tvårummare med ett centralt men samtidigt lugnt läge på Nissastrand. Belägen på 4:e våning med en större balkong i västerläge och utsikt över den grönskande innergården med Nissan i fonden. Hit når solen under eftermiddagen och kvällen. På sommaren kan man till och med avnjuta solnedgången över Norre Katts park.

Lägenheten har en kvalitativ köks- och badrumsinredning ifrån Ballingslöv med ljusa fräscha materialval. Tillsammans med en i övrigt mycket väl omhändertagen interiör gör detta till ett mycket attraktivt boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.