Lördagsgränd 7 / Gustavsfält / Halmstad

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
173 137
Boarea
128 kvm
Tomtarea
420 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Lördagsgränd 7 såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavsfält är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset välkomnar Er till detta 1-planshus i tegel där smarta och kostsamma investeringar är utförda såsom nytt uppvärmningssystem (luft/vattenvärmepump), nya 3-glasfönster och nytt tak. Även insidan är uppdaterad med bland annat ny och stilren inreding från Kvik i köket samt nya golv.

Huset har en i området unik utformning då det är 128 kvm jämfört med 107 kvm som är standard. Huset är tillbyggt med 21 kvm i vardagsrummets förlängning. Dessutom så har man ett extra rum i garagets förlängning som kan erbjudas gäster eller tonåringen som vill bo lite avskiljt. Ett ypperligt familjhus med hög trivselkänsla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.