Marbäck Lyckan 261 / Marbäck / Halmstad

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
143 419
Boarea/biarea
125/35 kvm
Driftkostnad
28 760 kr/år
Tomtarea
2 262 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med delvis källare
Såld
2014-08-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Marbäck Lyckan 261 såldes av oss 2014-08-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marbäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna fria och härliga idyll, ett riktigt smultronställe för er som söker ett leverne att kunna andas ut stadens puls.

Vi förmedlar här ett välskött boende i vackra Marbäck med anor från förra sekelskiftet. Ett bra boningshus med bl.a. nytt tak, fräscht kök och ett mycket trivsamt uterum. Uthus innehållande bl.a. en verkstads- och garagedel om ca 37 kvm med takhöjd på ca 2,7 meter samt med vattenburen värme. Ett perfekt utrymme för egenföretagaren alternativt den hobbyintresserade. I bygganden finns även en separat lägenhet i två plan för uthyrning (ca 55 kvm). Lägg därtill en carport för båten/husvagnen (ca 23 kvm) samt yterliggare förrådsutrymmen etc. Här finns alla möjligheter!

Marbäck finner vi ca 10-15 minuters bilväg från centrala Halmstad och är ett vackert gammalt brukssamhälle med härlig natur och strövarområden. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.