Mårtenshusgatan 7

Mårtenshusgatan 7

Slutpris

5 125 000 kr


Öster / Nyhem— Halmstad

Mårtenshusgatan 7


Slutpris
5 125 000 kr

Öster / Nyhem— Halmstad

Bo billigt genom att hyra ut alternativt nyttja hela huset som ett generationsboende

Vi är glada att kunna presentera Mårtenhusgatan 7 - ett hus med flera olika alternativ beroende på familjesituation och behov. Här kan den större familjen nyttja hela huset på alla tre plan medan den mindre till exempel kan bo på entréplanet och hyra ut ovanvåningen och på så sätt få en fin boendeekonomi. Nuvarande ägare har haft en hyresintäkt på cirka 9 000 kr/mån för lägenheten på ovanplan och med närheten till Högskolan så finns det ypperliga möjligheter att hyra ut rum för rum. Det perfekta läget med närhet till centrum, Högskolan och Östra Stranden lockar oavsett tror vi!

Entréplanet är renoverat de senaste åren och här har man skapat stora sociala ytor med ett helt fantastiskt vinterbonat uterum i centrum (cirka 3,45 m i takhöjd) och ett läckert kök där man verkligen inte sparat på materialvalen -både bänkskiva i kvartskomposit och ett marmorgolv ger verkligen en lyxig känsla! En snygg detalj är även hörnan mellan köket och vardagsrummet där väggen pryds av sandsten och där en kamin skapar mysfaktor åt hela våningsplanet! Man har även satsat på modern ny teknik med bla ny elcentral, nya eldragningar och Plejd (smart system som gör att du kan styra lampor/belysning med app i mobilen mm.) En lummig uppvuxen trädgård med fruktträd och den stora altanen skapar härlig utomhusyta på denna familjevänliga lugna gata så omgivningarna är perfekt för familjer, stora som små!

Ovanvåningen rymmer i dagsläget kök med matrum, tre sovrum, vardagsrum samt badrum och i källaren platsbyggd garderob, tvättstuga samt flertalet förrådsutrymmen.

Varmt välkommen på visning med Henrik!


Boarea/biarea
202/86 kvm
Driftkostnad
46 436 kr/år
Tomtarea
720 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-09-20

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Mårtenshusgatan såldes av oss 2021-09-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Mårtenshusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.