Nissabogatan 8 / Centrum/Nissastrand / Halmstad

Tjusig trerummare på Nissastrand!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
94,5 kvm
Avgift
5 715 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nissabogatan såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissabogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Nissabogatan 8 kan vi nu erbjuda en förtjusande trerummare med härlig rymd. Hela lägenheten genomsyras av en ljus och tilltalande boendemiljö med en välplanerad planlösning. Vi gillar även balkongen som ligger i soligt söderläge, takhöjden om 2,6 m och de stora dubbel-fönsterna med extra ljusinsläpp. Planlösningen upplevs som praktisk med separat tvättstuga, samspelande kök/vardagsrum samt goda förvaringsutrymmen. Här får vi en känsla av god fingertoppskänsla och elegans.

I månadsavgiften ingår värme & vatten, samt så tillhandahålls ett förmånligt avtal avseende Internet (100 mbit) & TV (Telia lagom) till en kostnad om 265 kr/mån.

Föreningen är mycket välskött och erbjuder både övernattningslägenhet och gym till sina medlemmar! Ett stort plus är även att innergården är skyddad och låst så att inga obehöriga kan ta sig in, därav lugn och harmoni.

Hjärtligt välkomna att boka en visningstid, ni lär inte bli besvikna :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration