Ormastensvägen 9 / Stenhuggeriet / Halmstad

Slutpris
3 740 000 kr
Referensnummer
169 370
Boarea/biarea
94/8 kvm
Driftkostnad
22 612 kr/år
Tomtarea
1 330 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-07-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Ormastensvägen 9 såldes av oss 2014-07-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhuggeriet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi kan nu erbjuda ett av Halmstads mest eftertraktade läge. En stor naturtomt vackert belägen med avskildhet och lugn. I området finns endast ett 20-tal fastigheter och de flesta har havsutsikt eller havsglimt ifrån tomten. Närheten till havet är påtaglig och det lite "undangömda" läget skänker ett avkopplande lugn över området.

Här erbjuds en stor hörntomt om 1 330 kvm, belägen i rakt söderläge mot havet. På tomten finns ursprungligen ett fritidshus byggt 1955 men tillbyggt och optimerat för permanentboende 1972. Huset mäter 94 kvm och är mysigt med fina trägolv, öppen spis etc. Passar utmärkt som både permanent- och fritidshus.

Sådana här lägen är sällan till salu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.