Österängsgatan 8 / Östergård / Halmstad

Slutpris
800 000 kr
Referensnummer
159 606
Boarea
63.5 kvm
Avgift
3 131 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österängsgatan 8 såldes av oss 2014-09-08. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östergård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi förmedlar här en ljus och rymlig tvåa i populära HSB Östergård. Belägen på andra våning med en inglasad balkong i söderläge. Kök och badrum är i gott skick, men golv och tapeter kan behöva sig en uppdatering i vissa rum.

Här bor du bekvämt med hiss, moderna tvättstugor (plats för tvättmaskin i badrummet), bredband indraget i lägenheten samt närhet till det mesta såsom centrum, Högskolan, Arenahallen, Sannarpsbadet, kommunikationer och stormarknad.

Välkomna till HSB Östergård!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.