Rundan 28 / Gustavsfält / Halmstad

Slutpris
2 020 000 kr
Referensnummer
141 204
Boarea/biarea
104/13 kvm
Driftkostnad
27 449 kr/år
Tomtarea
622 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Rundan 28 såldes av oss 2014-05-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavsfält är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset presenterar här ett stilrent och bekvämt boende i 1-plan med ett fräscht yttre som inre så som snygga och attraktiva stensättningar, ett härligt altandäck och inglasad altan. På insidan möter vi precis samma anda med ett renoverat och stilfullt kök samt badrum och även i övrigt tilltalande ytskikt så som fiskbensparkett i hall och vardagsrum etc.

Trädgården är dessutom riktigt lummig och insynsskyddad med ett perfekt solläge mot söder. Varmt välkommen till Gustavsfält och Rundan 28!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.