Sandslättsvägen 11

Sandslättsvägen 11

Slutpris

8 300 000 kr


Söndrum/Vita bandet— Halmstad

Sandslättsvägen 11


Slutpris
8 300 000 kr

Söndrum/Vita bandet— Halmstad

Spännande möjligheter nära havet i Söndrum

Här på Sandslättsvägen 11 är läget lika magiskt som det var när huset byggdes 1967. Arkitekt vid rodret var Torsten Davidsson som är ett känt namn i stan och han har lyckats skapa en attraktiv och praktisk planlösning. De stora fönsterpartierna, den gjutna poolen, stavparkettgolv, detaljer i koppar och den vackra öppna spisen, vittnar om att ägarna ville bygga något extra fint och gediget. Under de senaste 30 åren har huset tjänat som en uppskattad Montessoriförskola fylld av glada barn med fina minnen från sin tid här.

Villan mäter ca 175 kvm i ett plan med fem sovrum och ett stort härlig vardagsrum i anslutning till köket. Bra biytor med tvättstuga, matkällare och relax med bastu och dusch. Därtill både uterum och garage. Trädgården har en magisk placering i rakt västerläge med lummighet och en privat atmosfär. En liten ekdunge, högresta tallar, generösa bestånd av rhododendron och syrener, rosor och lavendel bäddar in huset. Drömmen om pool infrias relativt enkelt då det finns en gjuten pool (okänt skick) under altandäcket. Vi ser även stort plus för bergvärme och mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning, samt att yttertaket byttes 2009.

Med ett fantastiskt läge bara ett stenkast från Vita bandet, sin uppvuxna och grönskande trädgård på hela 1077 kvm och en tilltalande planlösning så är detta verkligen ett unikt tillfälle.

Dröm er bort till en sommarmorgon där ni tar frukosten med er till stranden och stillheten där.


Boarea
ca 175 kvm
Driftkostnad
39 448 kr/år
Tomtarea
1 077 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-06-20

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Sandslättsvägen såldes av oss 2022-06-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Sandslättsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.