Slingan 3 / Kärleken / Halmstad

Slutpris
1 975 000 kr
Referensnummer
152 275
Boarea
96 kvm
Driftkostnad
29 654 kr/år
Tomtarea
270 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Slingan 3 såldes av oss 2014-09-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärleken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi förmedlar här ett vackert charmigt radhus med ett lugnt och avkopplande läge på Kärleken. Detta är huset för er som inte vill renovera och samtidigt ha ett lättskött och behändigt boende. Mycket är renoverat såsom: nya 3-glas isolerfönster, snyggt kök, braskamin, nya eldragningar i hela huset, samt nya golv & väggbeklädnader i de flesta rum.

Huset är mycket fräscht och bjuder på en rogivande boendemiljö. Ett stort plus är även baksidan med uteplats och trädgård som ligger i ett rakt västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.