Sniljegången 30 / Frennarp / Halmstad

KOMBINERA DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
117 kvm
Avgift
4 528 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-05-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sniljegången såldes av oss 2017-05-05. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Sniljegången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frennarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Njut av ett barnvänligt radhusboende med villakänsla och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga energi på att ansvara för yttre underhåll mm. Detta är en ljus och tilltalande bostadsrätt med ett ypperligt läge i populära och barnvänliga Frennarp. Här bjuds på fint ljusinsläpp och en lummig baksida i bästa söderläge med större inglasad altan. Boendemiljön är mycket trivsam med stilfulla färg- och materialval samt renoverat kök. På övre plan finns tre renoverade sovrum och önskar man ett fjärde går även vardagsrummet att dela av.

Detta är ett bekvämt och charmigt boende som ger tid över till annat och det mycket fina skicket gör att det är direkt inflyttningsklart! Föreningen är välskött och erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar som tvättplats för bilen, lånesläp, festlokal, bastu mm.

Vi ses på Sniljegången 30!

/Borglin & Karlsson

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration