Snöstorpsvägen 10B / Centrum Öster / Halmstad

Perfekt student-/övernattningslägenhet!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
22 kvm
Avgift
1 175 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snöstorpsvägen såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Snöstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Riksbyggens brf Halmstadshus nr5 kan vi nu erbjuda en etta om 22 kvm med en låg månadsavgift om 1175 kr. Lägenhet har ett mycket bra läge nära city, resecentrum och gång-/cykelavstånd till högskolan. Lägenheten är i behov av en uppfräschning, därav det låga utgångspriset. Men möjligheterna är stora och lägenheten kan med enkla medel förädlas till en riktig pärla med ett betydligt högre värde.

Bostadsrättsföreningen är mycket bra och har en stabil ekonomi. För sina medlemmar har dem byggt relaxavdelning med bastu och även ett gym. Till lägenheten ingår ett förråd som finns i trapphusets entréplan.

Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.