Stenvinkelsgatan 7 / Centralt / Halmstad

Slutpris
1 395 000 kr
Referensnummer
161 839
Boarea
96.5 kvm
Avgift
5 790 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenvinkelsgatan 7 såldes av oss 2014-04-03. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sekelskifteslägenhet se hit...! Med bara ett par minuters gångväg till Stora Torg dvs. mitt i centrala Halmstad finner vi denna mycket charmfulla lägenhet med bland annat härlig inramning så som en rymd om cirka tre meter till tak, läckra stuckaturer, oljad stavbensparkett, breda golv- o taklister samt inte minst charmfulla fönstren och spegel dörrar. Utanför finner vi en av Halmstads mest uppskattade parkområden samt god tillgång på parkering. Mitt i prick helt enkelt, välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.