Stenvinkelsgatan 15 / Centrum / Halmstad

Slutpris
920 000 kr
Referensnummer
162 585
Boarea
41 kvm
Avgift
1 741 kr/mån
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenvinkelsgatan 15 såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss presentera en mysig etta om 41 kvm i lugna kvarter mitt i Centrum. Förutom en låg månadsavgift om 1 741 kr och en solid förening med god ekonomi, erbjuds här ett rymligt kök med matplats, badrum, hall med klädkammare samt ett större rum som rymmer soffa, bord, säng, skrivbord mm. Ytterligare komplement är att till lägenehten hör ett stort förråd och att föreningen tillhandahåller en "gästlägenhet".

Ett billigare boende får man leta efter. Lägg därtill en direkt närhet till Gunillaparken, parkeringsgarage och Halmstads utbud avseende shopping och restauranger. Klockren för studenten, som övernattningslägenhet eller för den som sätter pris på ett billigt boende.

Lägenheten är mycket fräsch och är nymålad/tapetserad 2014. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.