Stenvinkelsgatan 7 / Centrum / Halmstad

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
111.5 kvm
Avgift
6 690 kr/mån
Rum
3 rum (0 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenvinkelsgatan såldes av oss 2015-01-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stenvinkelsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi är otroligt glada och tacksamma för att så många vill anlita oss. Vi gör vårt yttersta för att försöka förmedla Halmstads vassaste mäklartjänst. Brf Basilikan låter oss förmedla denna praktfulla Sekelskifteslägenhet om rymliga 111,5 kvm fördelat på 3 rok och en imponerande boendemiljö. Ni får bland annat vackra stavparkettgolv i fiskbensmönster, fina plankgolv, ståtliga pardörrar, takstuckaturer, breda fönsternischer och allt detta i en fantastisk rymd med stora rum och en generös takhöjd.

Lägenheten är helt nyrenoverad. Golven är slipade och oljade/lackade. Väggar, tak och snickerier är vitmålade/sprutade. Badrum och toalett totalrenoverade.

Vi fullkomligt älskar charmen och karaktären och hälsar er varmt välkomna till en mycket spännande visning. Denna vill ni inte missa! /Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.