Stenvinkelsgatan 7 / Centrum / Halmstad

Vacker sekelskiftesvåning med ett fint läge intill Gunillaparken!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
112 kvm
Avgift
6 808 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenvinkelsgatan såldes av oss 2018-01-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stenvinkelsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en av Halmstads vackraste fastigheter huserar Bostadsrättsföreningen Basilikan. Fastigheten är byggd 1917 och är en tidstypisk äldre fastighet i sekelskiftesstil med högt i tak, stuckaturer, äldre spegeldörrar och rymd. Både området och fastigheten är eftertraktad och vi förstår varför!

Vi har fått äran att förmedla denna praktfulla sekelskifteslägenhet om rymliga 112 kvm fördelat på tre rum och kök med en högst imponerande boendemiljö. Här erbjuds bland annat vackra stavparkettgolv i fiskbensmönster, ståtliga pardörrar, takstuckaturer, breda fönsternischer och höga golvlister. Allt detta i en fantastisk miljö med stora salar i fil och en generös takhöjd. Lägenheten är i mycket gott skick och erbjuder renoverat kök & badrum, minitvättstuga, renoverade ytskikt där golven är slipade och oljade, väggar/tak och snickerier är målade. Vi gillar det faktum att man byggt en "tvättstuga" i en tidigare klädkammare. Supersmart!

Lägenheten har i våra ögon föreningens absolut bästa läge på våning 3 med balkong i väster!

Vi hälsar er välkomna till en mycket spännande visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration