Syskonhamnsgatan 1 / Centrum / Östra förstaden / Halmstad

På första parkett mot Nissan!

Slutpris
2 925 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
4 343 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Syskonhamnsgatan såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Syskonhamnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Östra förstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en slående utsikt över Nissan och Slottet kan vi nu presentera en rymlig trerummare. Lägenheten erbjuder idag två sovrum men kan enkelt göras om till tre beroende på familjens behov. Vidare rymmer lägenheten två badrum, rymligt vardagsrum, klädkammare och ett ljust kök med bra plats för matbord. Från det stora vardagsrummet når man en inglasad balkong och njuter där av en vacker vy mot slottet och Najaden. Ett lugnt läge med direkt närhet till stadens puls, resecentrum och Nissan.

Här finns det stor potential att efter modernisering få till en superlägenhet, varmt välkommen på visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.