Timmermansgatan 22 / Centrum / Halmstad

Slutpris
1 200 000 kr
Referensnummer
111 999
Boarea
53.4 kvm
Avgift
3 405 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Timmermansgatan 22 såldes av oss 2014-09-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi presenterar här en tuff och karaktäristisk lägenhet med imponerande 3,66 meter i takhöjd samt en mycket ljust och trivsam boendemiljö tack vare de fina takfönsterna. Du har utsikt över Halmstads takåsar bortåt Aleskogen och kan se bort till hamnen och Halmstads Högskola. Lägenheten är centralt belägen, ett stenkast från stadskärnan, men samtidigt med lugn och ro. Ett praktiskt badrum med både massagebadkar och duschhörna samt egen tvättmaskin och torktumlare. Välkommen till stabila Brf Västra Grönskär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.