Väderögatan 9 B / Rotorp / Halmstad

Slutpris
1 525 000 kr
Referensnummer
120 212
Boarea/biarea
72/20 kvm
Avgift
3 373 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-03-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väderögatan 9 B såldes av oss 2014-03-03. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt vällkommen till en modern "Barnen i Bullerbyn känsla" för det är nog precis så som människorna i området skulle benämna sin så omtyckta idyll. Som ni förstår handlar det om ett mycket barnvänligt område då barnen praktiskt taget helt oberörda kan springa runt i området utan föräldrarnas rädsla för bilar etc.

Ett smakfullt och nyligen renoverat HTH kök med stilren och tilltalande inredning samt en fin avvägning med ett fritt spelutrymme upp till tak utan skåp på större delen av ena väggen vilket ger en bra kombination mellan det praktiska och rymd.

Ett bra och nyligen inrett allrum/sovrum i källarplan samt ett altandäck i perfekt solläge och närhet till garage samt parkering, perfekt då ICA-kassarna väger tunga!

Ett behändigt och lättskött boende i radhus inom en gammal och gedigen förening med låg månadsavgift, välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.