Viggens Fritidsby 178

Viggens Fritidsby 178

Slutpris

2 000 000 kr


Östra stranden— Halmstad

Viggens Fritidsby 178


Slutpris
2 000 000 kr

Östra stranden— Halmstad

Härligt läge på Viggen - Östra Stranden

Tag chansen och möt våren och sommaren 2022 med ett eget fritidshus i fritidsområdet Viggens Fritidsby. Denna lilla idyll ligger verkligen på badrocksavstånd till stranden och sträcker man på sig så ser man havet över dynerna! Stugan om cirka 24 kvm rymmer inglasat uterum, allrum, kök samt badrum och har visst renoveringsbehov alternativt att man bygger nytt och skapar sin egen sommaridyll.

Badlivet på Östra stranden började redan tidigt på 1900-tal och har sedan dess vuxit stadigt och är idag omåttligt populärt. Viggens Fritidsby med sina 227 stugor tillhör Föreningen Östra Stranden som även består av Strandskatan och Snäppan och totalt består föreningen av hela 427 st stugor. I området finns stugor i olika kulörer och närheten till badstrand och lekplats gör att detta semesterboende uppskattas av hela familjen -här kan man verkligen koppla av på semestern!

Vi hälsar er varmt välkomna till Östra Stranden, Viggens Fritidsby och stuga 178!

Fritidshuset säljes med friskrivningsklausul utan möjlighet att reklamera på grund av fel eller brister. Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka fritidshuset med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdagen.


Boarea
24 kvm
Driftkostnad
15 625 kr/år
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2021-11-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Viggens Fritidsby såldes av oss 2021-11-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Viggens Fritidsby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.