Von Möllersgatan 1 / Centrum / Halmstad

Slutpris
2 050 000 kr
Referensnummer
128 065
Boarea
65 kvm
Avgift
3 354 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-08-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Von Möllersgatan 1 såldes av oss 2014-08-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi är mycket stolta över att kunna presentera en av Halmstads mest attraktiva och spännande tvårummare. Nybyggd (2011) takvåning där det nya moderna möter sekelskiftets charmiga historia. Vad sägs om synliga takbjälkar, vitmålade murstocksväggar, gediget trägolv, infällda spotlights, modernt kök & badrum, samt en takterrass med vacker utsikt över takåsarna åt sydväst.

Belägen i en vacker sekelskiftesfastighet med gångavstånd till både centrum och Galgberget. Trots husets ålder så finns en hiss på innergården som tar oss ända upp till sjätte våning. Dessutom ligger tvättstugan precis intill lägenheten. Mycket smidigt.

Detta är bostadsrätten för er som sätter stort värde på er boendemiljö och vill njuta av varje sekund ni tillbringar på hemmaplan. Vi fullkomligt älskar lägenheten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.